Parfumul, arma seducției

Are parfumul capacitatea să ne facă să plutim în alt univers? Să ne dezlănțuie pur și simplu, pasiunea? Răspunsul este unul singur: Da!

Parfumul poate să îți ofere farmec și senzualitate, aşa că privește-l ca pe o bijuterie, ca pe un accesoriu cel mai de preț. Specialiștii creatori de parfumuri au grijă să introducă în aceste plante cunoscute ca având efect afrodisiac, precum: iasomie, lemn de santal, trandafir sau vanilie.

Schimbarea permanentă a unui parfum poate scoate la iveală faptul că nu ne-am regăsit, că suntem în căutarea stilului personal și că nu am înțeles că aceste arome fac parte din definirea noastră în ochii celorlalți. Iată un sfat: Identifică-te și găsește-ți parfumul potrivit!

 

  1.      Eşti o persoană romantică, visătoare, trăiești în suflet și în gând cu răsăritul de soare de pe malul mării și inocența primului sărut? Atunci alege un parfum care să îți păstreze vii toate aceste fascinante amintiri. Cele mai potrivite pentru tine sunt: esențele florale, citrice cu un efect fresh: Eternity, Moment de la Calvin Klein, So Pretty de la Cartier.
  2.      Eşti o femeie de carieră, puternică și ambiţioasă. Îți sugerăm esențe forte care să îți pună în evidență caracterul: Miss Dior de la Dior, Chance de la Channel, Obsession de la Calvin Klein.

O dată stăpânind această armă a seducției, nu ezita să o folosești asupra alesului inimii tale!

One thought on “Parfumul, arma seducției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *