Cum poţi scăpa de celulită!

Fiecare femeie îşi doreşte o piele cât mai fină şi tonifiată. Mai jos va ajutăm prin câteva metode cum să scăpaţi de celulită şi să avea o piele fină. Nu uitaţi că trebuie să acordaţi timp pentru a vedea rezultate. Iar pentru ca vara să ai un corp de invidiat va sfătuim să începeţi de acum.

 

1) Hidratarea

Când vine vorba de sănătate şi frumuseţe apa este pe primul plan. Şi în cazul în care vrei să scapi de celulita este recomandat să consumaţi cât mai multă apă, minim 2 litri zilnic. Se ştie că aceasta ajută la eliminarea toxinelor din corp şi stimulează circulaţia.

 

2) Sport

Dacă pentru unui dintre voi sportul nu e cea mai potrivită alegere, încercaţi să faceţi orice activitate care vă place şi care vă pune în mişcare corpul, muşchii. Plimbări, yoga, aerobic sau alte activităţi fizice, sunt metode care ajută foarte bine la reducerea celulitei.

 

3) Zaţul de cafea

Multe dintre cremele anti-celulită conţin cafea dar de ce să dai bani pe ele când poţi folosi zaţul de cafea? Amestecă-l cu ulei de măsline şi masează corpul uşor. Acest amestec ajută atât pentru celulită cât şi îţi va exfolia pielea lăsând-o catifelată.

lilia

4) Evita sarea şi zahărul

Trebuie să fiţi atenţi şi la alimentaţia voastră pentru că în deosebi sarea şi zahărul face ca celulita să fie mult mai vizibilă. În special zahărul se depune în celulele de grăsime şi ajută la extinderea acesteia. Deci aveţi grijă să consumaţi cantităţi foarte mici de sare şi zahăr sau puteţi chiar să le eliminaţi din alimentaţia voastră.

 

5) Oţet de mere

Oţetul de mere îl poţi folosi masandu-l uşor pe piele sau consumaţi zilnic amestecând 3 linguriţe de oţet cu un pahar de apă. Acesta ajută atât la reducerea celulitei cât şi a vergeturilor.

Este foarte important să urmaţi aceste metode regulat dacă vă doriţi rezultate. Spor!

 

Model: Tina Catană,  Lilia Catană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *