4 măşti naturale pentru un păr mai lung!

Te-ai tuns scurt şi ai impresia că părul tău nu mai creşte? Este momentul când trebuie să foloseşti  măşti naturale care accelerează creşterea părului. Măştile pe care le recomandăm noi sunt preparate din ingrediente  naturale, bogate în nutrienţi care pe lângă faptul că ajută la creştere îi dă strălucire şi fermitate părului.

 

  • Ulei de măsline şi gălbenuş de ou

Se amestecă  1 gălbenuş de ou şi 3 linguri de uei de măsline, apoi adăugaţi un pahar de apă. Amestecul obţinut se unge pe părul umed şi se masează uşor timp de 5 minute.  Lăsaţi masca să acţioneze 15 minute apoi clătiţi cu apă caldă.

Să ştiţi că gălbenuşul de ou încurajează creşterea părului ca şi uleiul de măsline de altfel. Acesta fiind bogat în proteine şi vtamine  face părul mai mătăsos şi mai moale.

  • Avocado

Aveţi nevoie de un avocado bine copt şi 100ml de ulei de măsline. Pisaţi miezul de avocado şi amestecaţi cu uleiul de măsline până obţineţi o pastă. Dacă aveţi părul uscat puteţi adaugă la mască o lingură de miere de albini. Aplică amestecul pe părul umed şi lăsaţi-l să acţioneze 15 minute acoperindu-l cu o cască de duş.  La sfârşit clătiţi cu şampon şi apă caldă. Se recomandă să folosiţi această mască o dată sau de două ori pe lună.

  • Ulei de ricin

Ştim cu toţii că uleiul de ricin ajută foarte mult la regenerarea părului.

Înainte să-l aplicaţi pe păr incălziţi-l un pic. Masaţi uşor pe scalp şi la rădăcini în mişcări circulare. Înveliţi părul cu un prosop şi staţi aşa cel puţin o ora. Se poate dormi şi peste noapte cu această mască iar apoi spălaţi cu şampon şi apă caldă. Puteţi folosi masca săptămânal timp de o luna şi jumătate.

Mai multe detalii despre mască şi uleiul de ricin puteţi vedea aici: www.andreearaicu.ro/frumuseţe/recomandări/sfaturi/masca-de-par-cu-ulei-de-ricin-stimulează-creşterea-părului .

  • Banana

Ai nevoie de o banană coaptă bine şi 2 linguri de ulei de migdale. Amestecul se aplică pe păr şi se lasă să acţioneze 20-25 de minute. Bananele  conţin vitaminele A, C, E şi potasiu care le fac foarte benefice pentru par şi în special pentru creşterea acestuia. Puteţi folosi masca o dată pe săptămâna timp de o luna, până vedeţi  rezultate.

Vezi şi:

5 greșeli pe care le faci când îți usuci părul cu föhnul

 

Model: Elena Rotari

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *