Descoperă ce beneficii are zeama de lămâie pentru păr!

În primul rând, zeama de lămâie te poate scăpa de mătreață. Această problemă îți poate afecta starea de bine, din cauza mâncărimilor scalpului, dar și a aspectului inestetic. Pentru a prepara leacul ai nevoie de zeama de la o lămâie și de jumătate de litru de apă. Clătește-te cu lichidul rezultat după ce ți-ai spălat părul bine de șampon și de balsam. Încearcă această metodă după fiecare spălare pe cap, iar rezultatele te vor mulțumi cu siguranță. De acum încolo, vei putea purta hainele preferate, chiar daca sunt închise la culoare.

Nici părul gras nu este o problemă care poate fi trecută ușor cu vederea. Pe lângă un aspect neplăcut, te poți confrunta și cu neajunsuri precum predispoziția pentru descuamarea scalpului sau instalarea dermatitei seboreice. În plus, rădăcinile părului nu vor mai putea respira așa cum trebuie, pentru că vor fi suprasaturate. Soluția problemei este simplă: folosește același amestec de zeamă de lămâie cu apă pentru a te clăti după șamponare. În plus, te vei bucura de o podoabă capilară strălucitoare.

Alt beneficiu pe care îl are zeama de lămâie pentru păr ține de latura estetică. Sucul de citrice are proprietatea de a decolora, în timp, firul de păr, astfel încât îți vei putea schimba look-ul fără a apela la produsele chimice, dăunătoare sănătății tale. Pentru acest procedeu ai nevoie de o jumătate de litru de ceai de mușețel și de zeama unei lămâi stoarse în el. Clătește-te cu acest lichid după șamponare, ori de câte ori te speli pe cap.

Folosește și tu zeama de lămâie pentru păr dacă vrei să te bucuri de o podoabă capilară cu un aspect de invidiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *