Ce cadouri să oferi în funcție de zodie

Este perioada cea mai frumoasă a anului, în care sufletul îți este plin de căldură și bucurie. De sărbătorile de iarnă, vrei să le aduci zâmbetul pe fețele celor dragi. Cadourile reprezintă cel mai bun mod prin care le poți arăta apropiaților tăi locul special pe care îl ocupă în inima ta.

Ce să faci atunci când nu știi ce daruri să alegi pentru cele mai speciale ființe din viața ta? Astrele ne dau răspunsul chiar acum!

BERBEC

Nativii Berbec sunt lideri înnăscuți, întotdeauna gata de acțiune. Calitatea care îi deosebește de cei din jur este sinceritatea. De aceea, ei nu se vor supăra dacă îi vei întreba ce își doresc să primească de sărbători. Dacă vrei totuși să le faci o surpriză, ține minte că le plac obiectele legate de hobby-urile lor. De exemplu, nativilor activi le poți dărui abonamente la sala de fitness sau echipamente sportive. De asemenea, aceștia sunt preocupați de modul în care arată, așa că vor aprecia îndeosebi produsele de îngrijire.

TAUR

Taurii sunt adevărați familiști și sunt foarte preocupați de confortul celor dragi. De aceea, îi veți surprinde plăcut dacă le veți dărui obiecte de interior. De exemplu, le puteți oferi perne decorative, un set artizanal de cești sau o față de masă hand-made. Planeta care guvernează nativii Taur este Venus, de aceea le este foarte important să vadă și să simtă estetism în orice. Astfel, se vor bucura nespus de mult de un cadou care să fie pe cât de util, pe atât de frumos.

GEMENI

„Gemeni” este un semn zodiacal foarte flexibil. Acești nativi adoră surprizele și se vor bucura oricărui cadou neobișnuit sau chiar exotic. Nu veți da greș, dacă le veți dărui curioșilor Gemeni o aventură. O călătorie, un abonament la diving sau posibilitatea de a înota cu delfinii – orice le poate crea emoții puternice este pe gustul Gemenilor. De asemenea, ei adoră gadgeturile și toate inovațiile tehnice, mai ales dacă este vorba de obiecte care pot încăpea în buzunar sau în geantă. Uimiți-i și le veți face cel mai frumos cadou.

RAC

Nativii Raci sunt foarte sensibili și misterioși. Este foarte greu să le alegi un cadou. În sinea lor, așteaptă că veți nimeri exact „la țintă”, cu toate că nu își afișează dorințele și preferințele. Dacă nu știți la ce visează nativul Rac, există o listă de lucruri care ar putea să îl bucure. Acestuia îi plac obiectele de decor pentru casă, fiind foarte atașat de familie. De asemenea, fiind pasionat de tot ce este legat de trecut, va fi impresionat de un album de fotografii sau de un obiect vintage.

LEU

Leii sunt nativii care pun cel mai mult preț pe cadouri. Sunt foarte generoși cu persoanele dragi și nu le pare rău de ultimul bănuț pentru a-i surprinde cu ceva deosebit de sărbători. Astfel, au aceleași așteptări când este vorba de cadourile pe care le primesc. Leii apreciază în mod deosebit darurile scumpe și exclusiviste, care le subliniază statutul. Bijuteriile de lux nu se vor pierde niciodată alandala prin sertarele lor. De asemenea, îi vei da pe spate cu un parfum rafinat.

cadouri

FECIOARĂ

Fecioarele apreciază eleganța și simplitatea. De asemenea, acești nativi sunt foarte bine organizați și practici. Ei știu prețul banilor și nu sunt impresionați de cadourile inutile. Acest fapt nu înseamnă că îi puteți bucura doar cu electrocasnice, dar cadoul trebuie să aibă și o utilitate practică. Nu le oferiți jucării de pluș sau bibelouri, care în loc să le aducă plăcere, le creează bătăi de cap prin locul pe care îl ocupă în apartament și praful pe care îl adună.

BALANȚĂ

Nativii Balanță posedă gusturi foarte rafinate. De aceea, vor fi impresionați de obiectele estetice. Cadoul ideal pentru ei trebuie să le satisfacă simțurile: pentru văz – un tablou unic, pentru miros – un parfum scump, pentru simțul tactil – obiecte plăcute la atingere din mătase, catifea sau cașmir. Nu este o idee bună să le oferiți bani sau un card de cumpărături, acestor nativi nu le place să ia decizii și să aleagă. Pentru Balanță, nimic nu se compară cu un cadou neașteptat.

SCORPION

Nativii Scorpion au o personalitate uimitoare. Ei au venit de pe o altă planetă și vor și cadouri ieșite din comun. Acești nativi se pot supăra dacă le dăruiți ceva banal, cum ar fi o jucărie de pluș sau o cutie de bomboane. Acest fapt poate însemna pentru ei că nu îi apreciați suficient. Cadoul pentru nativii Scorpion nu trebuie să fie foarte scump, ci să le trezească imaginația. Se vor bucura de obiecte hand-made, din materiale naturale, precum lemnul, piatra sau metalul. De asemenea, le plac darurile cu un context erotic ascuns.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii adoră noutatea și neordinarul. Cel mai bun cadou care poate satisface curiozitatea acestui nativ este, desigur, o călătorie! Oferiți-i posibilitatea de a vizita o țară exotică și îi veți rămâne în suflet pentru totdeauna. De asemenea, acești nativi sunt impresionați de cadourile care le trezesc emoții puternice. Vă va adora dacă îi veți organiza un zbor cu parapanta sau o petrecere surpriză.  Indiferent ce obiect îi oferiți acestui nativ, aveți grijă ca darul să fie unul neobișuit.

CAPRICORN

Este foarte greu să mulțumești nativii Capricorn. Aceștia au un simț practic foate pronunțat și în același timp sunt foarte atenți la căldura cu care le este oferit un cadou. Vor aprecia foarte mult dacă le veți dărui ceva ce îi poate ajuta în a-și obține scopurile. Carieriștilor Capricorn le pot fi pe plac un stilou elegant, un ceas de perete scump sau o carte de dezvoltare profesională în domeniul său. Dacă nu sunteți siguri, întrebați-i direct ce își doresc. Nu se vor supăra, dimpotrivă! Ar putea chiar să vă dea o listă din care să îi alegeți un cadou.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător acordă o atenție deosebită extravaganței și ineditului. Aceste persoane se dau în vânt după inovațiile tehnice. De aceea, îi veți impresiona cu un gadget, cu condiția că îi oferiți ultimul model de pe piață și că ei sunt unicii posesori ai acestei „jucării”. De asemenea, Vărsătorii sunt foarte controversați, de aceea se pot bucura în aceeași măsură de un cadou imaterial, cum ar fi o stea numită în cinstea sa, cât de un cadou practic și scump, precum un laptob sau o piesă de mobilier.

PEȘTI

Natura Peștilor este misterioasă, de aceea este foarte greu să înțelegi ce își doresc. Totuși, există daruri pe care nu trebuie să le oferi acestor nativi! Acest fapt se referă la darurile foarte practice. Chiar și cel mai nou și scump aspirator îi va indispune, pentru că ei vor să primească mai mult decât un simplu obiect. Pe de altă parte, ei apreciază foarte mult suvenirurile cu valoare sentimentală și surprizele. Vor fi plăcut surprinși dacă le veți oferi un CD care să conțină piesele artiștilor preferați, o decorațiune creată de voi înșivă sau pur și simplu parfumul lor preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *