Poți să îți asiguri o creștere sănătoasă a părului prin împletirea acestuia?

Podoaba capilară este foarte importantă pentru orice persoană. La o femeie, părul lung și sănătos este un semn de vitalitate și frumusețe. Există diferite strategii naturale care ajută la creșterea părului însă mulți oameni cred în ipoteza că împletirea părului ajută la creșterea acestuia.

Specialiștii spun că părul crește în medie cu 1 cm pe lună însă referitor la factorii care contribuie la creșterea părului părerile sunt împărțite, astfel că din punct de vedere științific nu s-a demonstrat ipoteza că părul împletit crește mai repede. Multe persoane au această credință populară, insa contrar ei, trebuie spus că împletirea părului nu are un asemenea efect asupra creșterii lui.

        Masajul asupra scalpului stimulează circulația sângelui și creșterea părului. El se face măcar o dată pe săptămână, recomandat ar fi să se realizeze de două ori mai ales că are și efect relaxant.

        Îngrijirea părului contribuie la creșterea acestuia. Spălarea corectă și în mod regulat cu un șampon de calitate, adecvat, ajută la menținerea sănătății firelor de păr. Produsele pentru păr care au un pH ridicat sporesc fragilitatea firelor de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *