Cum te faci dorită de bărbaţi!

O femeie frumosă întodeauna îi trage atenţia unui bărbat. Dar uneori, pentru bărbaţi nu este suficient să arăţi bine, ei își doresc o femeie puternică și independentă, o femeie care știe ce vrea de la viaţă.  Mai jos aveţi câteva sfaturi care vă vor ajuta să cuceriţi un bărbat.

  1. Aparenţa contează

Orice bărbat își va dori în primul rând să aibă o femeie frumoasă.  Încearcă să pui accent pe frumuseţe și să-l faci mândru pe omul de lângă tine. Iar dacă nu-l ai încă e foarte ușor să-l atragi pentru început cu o aparenţă perfectă.  Deci în primul rând trebuie să te îngrijești și să alegi vestimentaţia potrivită.

  1. Fii feminină, elegantă

În aparenţa noastră nu trebuie să uităm și de feminitate. Cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt cuceriţi și prin eleganţa noastră,  este foarte important să fim graţioase și feminine. Așa că nu trebuie să le demonstrăm lor că ne pricepem la băut în rând cu ei sau la meciuri de fotbal.

  1. Zâmbește

Un zâmbet larg este mai atrăgător pentru bărbaţi decât o fustă scurtă. Cu buzele rujate in culori nude sau aprinse, zâmbetul te va ajuta să captezi atenţia bărbatului.  Chiar și un site de matrimoniale din America  spune că 70% dintre  bărbaţi sunt mai atrași de femeile vesele și de cele care zâmbesc .

  1. Fii încrezătoare

Încrederea în sine îţi dă șansa să atragi nu numai bărbaţii, ba chiar toată lumea își va dori să petreacă timpul cu tine pentru că dai impresia de putere. Încrederea ajunge să fie mai importantă decât aspectul fizic. Iar pentru majoritatea bărbaţilor încrederea în sine la o femeie  este ceva foarte sexy.

  1. Comunicarea este importantă

Nu mai fi timidă sau nu încerca să fii, crezând că prin timiditate și naivitate  îl vei cuceri. Încearcă să ţii o conversaţie adevărată cu un bărbat. Discută despre orice, fii deschisă la subiecte astfel vei afla mai multe despre el și invers, dar în același timp nu veţi  reuși să vă plictisiţi unul de celălalt.

Vezi și:

Cum ar trebui să menţii o relaţie!

  1. Lasă-te purtată de val

Femeile au mereu tendinţa să analizeze toate detaliile atunci când vine vorba de un bărbat ca un posibil iubit. Ideea e să nu vă mai stresaţi atâta la amănunte, să îţi complici viaţa punându-ţi tot felul de întrebări și răspunsuri imaginare. Lăsaţi-vă purtate de val și încercaţi să acceptaţi lucrurile așa cum sunt. Bărbaţii apreciază femeile relaxate, cele care nu fac probleme din nimicuri.

  1. Preia controlul uneori

Bărbatul este cel care ia deciziile importante într-o relaţie însă învaţă să preiei și tu această responsabilitate uneori, pentru că astfel lucraţi echilibrat pentru relaţia voastră și în acelaşi timp îl lași pe el să se mai relaxeze. Alege tu unde o să călătoriţi sau activităţile pe care să le faceţi azi. El va aprecia faptul că îţi asumi aceste lucruri și va avea mai multă încredere în tine.

 

Model: Lilia Catană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *