Slăbim după sărbători! Alimentele care te ajută să fii în formă

Sărbătorile de iarnă aproape au trecut, dar kilogramele au crescut! Acum este timpul să revii la o alimentație sănătoasă, ca să îți revii în formă. Îți spunem noi care sunt alimentele salvatoare pentru silueta ta!

Merele

Orice femeie care dorește să fie întotdeauna în formă, trebuie să includă în meniul său mere. Acestea normalizează metabolismul lipidelor, eliminând grăsimea din celule. Astfel, ele te ajută să îți menții abdomenul plat.

Fulgii de ovăz

Fulgii de ovăz trebuie să fie prezenți în orice dietă. Asta pentru că crează senzația de sațietate chiar și în cantități foarte mici. Terciul de ovăz conține multă celuloză, care scade nivelul colesterolului din sânge și absoarbe toxinele din intestin. De asemenea, vitamina E conținută de ovăz te ajută să îți menții tinerețea pielii pentru foarte mult timp.

Citricele

Citricele, precum portocalele, lâmâile, mandarinele, elimină kilogramele în plus, conțin fermenți care grăbesc procesul de digestie și ard grăsimile. După o masă copioasă, consumă câteva felii de lămâie sau de portocale pentru a te simți mai bine.

Brânza de vaci

Nu trebuie să excluzi în niciun caz produsele lactate. Brânza de vaci conține multe proteine și foarte puțini carbohidrați și grăsimi. De asemenea, datorită conținutului de calciu, fosfor și sulf conferă senzația de sațietate pentru o perioadă lungă de timp. O poți servi chiar și ca pe un desert cu o linguriță de miere sau dulceață.

Chefirul

Dacă bei în fiecare zi câte un pahr de chefir, îți vei îmbunătăți foarte mult metabolismul. Băutura te ajută să cureți organismul de toxine, să scazi nivelul de colesterol și chiar să îți ameliorezi starea tenului tău. Pentru a atinge aceste efecte, alege doar un produs cu mai puțin de 1% de grăsime.

Legumele

Legumele au foarte multe vitamine și foarte puține calorii, de aceea te ajută foarte mult dacă vrei să slăbești. Datorită conținutului ridicat de apă și de celuloză, aceste alimente îți sporesc metabolimul și sunt aliatele numărul unu în dorința de a avea un trup de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *