7 filme romantice care să te încălzească într-o seară de iarnă

Atunci când afară sunt -20 de grade, ai o groază de deadline-uri la serviciu și ești și răcită pe deasupra, nimic nu te poate încălzi mai bine decât un film bun. Îți prezentăm 7 pelicule romantice care te vor face să zâmbești și să te simți bine. Ai grijă să te înarmezi cu o ciocolată fierbinte și o pătură groasă.

Pur și simplu dragoste (2003)

Love actually

©Universal Pictures

Filmul este alcătuit din nouă povești de viață, care se înlănțuiesc în ajunul Crăciunului. Scenaristul Richard Curtis le-a împletit atât de iscusit, încât filmul poate fi privit de nenumărate ori. Iubirea atinge înălțimi deosebite. Nu contează deloc cine ești – prim-ministru, o soție geloasă, un scriitor sau un rocker bătrân. Această tragicomedie confirmă din nou: inimii nu-i poți dicta.

Jurnalul lui Bridget Jones (2001)

Bridget Jones’s Diary

©Miramax

Jurnalista Bridget Jones, care suferă de kilogramele în plus și, mai ales, de propriile complexe, decide să facă ordine în propria sa viață: să slăbească, să scape de vicii și să își găsească un iubit. Concentrată pe această listă, Bridget nu își dă seama că nu trebuie să caute prea departe: mama ei încearcă să o apropie de Crăciun de Mark Darcy, pe care îl consideră din start ridicol. În schimb, intră într-o relație cu șeful-fustangiu, din cauza căruia este nevoită să renunțe la serviciu și să trăiască diverse situații neplăcute. Această comedie îți ridică instant dispoziția și îți arată cât de ușor este să îți descoperi fericirea.

Ceva de împrumut (2005)

The Wedding Date

©Alcon Entertainment

Kat este invitată la nunta surorii sale, unde urmează să se întâlnească cu toți membrii familiei și cu fostul ei iubit. Pentru a nu se simți singură la petrecere, ea apelează la un angajat al serviciilor de escortă, care să se prezinte drept noul ei iubit pentru câteva zile. Filmul este o comedie plăcută despre valorile familiale și surprizele oferite de iubire.

Atât de aproape de cer (1995)

A Walk in the Clouds

©20th Century Fox

În drum spre Sacramento, fostul soldat Paul Sutton o apără pe Victoria Aragon de bandiți. Aceasta îi mărturisește că a rămas însărcinată, însă a fost părăsită de iubitul ei și că îi este frică să se întoarcă acasă, unde o așteptau părinții severi de origine mexicană. Paul îi propune să se prezinte drept soțul ei și, în timp, se atașează tot mai mult de familia Victoriei. Filmul te transfigurează în America de după război, unde doi tineri devin centrul unor evenimente uluitoare.

Adevărul gol-goluț (2009)

The Ugly Truth

©Lakeshore Entertainment

Abby Richter este atrăgătoare, deșteaptă și se dedică în totalitate carierei de producător de televiziune. În schimb, în viața personală este ghinionistă și nu își poate găsi un partener din cauza cerințelor prea mari. La postul TV la care lucrează este angajat Mike Chadway, prezentator al emisiunii „Adevărul Gol-goluț”, în care le spune femeilor ce își doresc bărbații. Noul coleg, antipatizat pentru glumele grosolane, devine noul ei mentor și o învață diverse trucuri de seducție, care o aduc în mai multe ipostaze amuzante.

Vrei să te însori cu mine? (2009)

The Proposal

©Touchstone Pictures

Margaret, un mare editor de carte din New York, riscă să fie repatriată în țara sa natală, Canada. Atunci, ea inventează rapid că ar fi logodită cu asistentul ei, Andrew, pe care îl terorizează de mai mult timp. El intră în jocul ei, cu câteva condiții. Cuplul se îndreaptă spre Alaska, unde Margaret urmează să fie prezentată familiei lui Andrew. Tânăra stăpână pe sine la oraș pierde controlul în situațiile comice din provincie și se îndrăgostește treptat de subalternul ei.

Amor la Roma (2010)

When in Rome

©Touchstone Pictures

Beth merge la Roma pentru a participa la nunta surorii ei, unde îl cunoaște pe Nicholas Deamon. Cei doi sunt atrași din start unul de celălalt. Chiar când tânăra este gata să creadă din nou în dragoste, ea îl vede pe Nick sărutând o altă femeie – care se dovedește a fi „cumnata nebună” a mirelui. Un pic amețită de șampanie și geloasă după acest incident, ia niște monede din „fântâna dragostei”. Beth află ulterior că dacă scoți o monedă din fântână, vei deveni obiectul dragostei celui care a aruncat-o. Revenită în New York, ea începe să fie urmărită de mai mulți pețitori. Temerea numărul 1 al lui Beth este că sub această vrajă se află și Nicholas.

Voi ce filme urmăriți ca să vă ridicați moralul în timpul iernii?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *