Mihaela Sandu: „Nu trebuie să căutăm perfecțiunea! Femeia de la sine este deosebită, mai ales când este fericită și emană acea lumină interioară!”

Tânără, inteligentă, extrem de talentată și incredibil de feminină și frumoasă. Acestea sunt cuvintele care o descriu întru totul pe Mihaela Sandu, tânăra care a știut să îmbine în mod perfect studiile în medicină cu modellingul. Echipa Despre Ea a dorit să afle care este cheia succesului în lumea frumuseții și a armoniei dintre carieră și viața de familie, așa că i-am luat un interviu celei care știe aceste secrete cel mai bine.

 

Despre Ea: De ce ai ales lumea modelling-ului?

Mihaela Sandu: Nu este nimic mai plăcut decât să îmbini frumosul cu ceea ce-ți place. Nu am ales în mod special modellingul, am avut mai multe activități care m-au ajutat să mă dezvolt ca personalitate, modellingul este una din ele.

 

Despre Ea: Cum ai devenit model?

Mihaela Sandu: Pe parcursul anilor am avut mai multe oferte de a face modelling, însă inițial eram foarte sceptică. Pentru mine a început totul prin participarea la un concurs de frumusețe, după ce am obținut coronița, am început și activitatea de model.

Foto: Andrei Fedco

 

Despre Ea: Cum ai reușit să îmbini o facultate grea, precum cea de Medicină generală cu pasiunea pentru modelling?

Mihaela Sandu: În 6 ani de studenție m-am convins că la medicină avem oameni cu adevărat talentați, majoritatea având și alte activități, hobby-uri, deci se poate atunci când iți dorești! M-au ajutat foarte mult activitățile mele extraculturale prin faptul că mă recream într-un fel, chiar dacă și acolo se muncește mult, însă aveam impresia că mă aflu în doua lumi diferite: una reală unde trebuie să gândești la rece, să vezi oameni suferinzi și să înveți să îi ajuți, cealaltă cu nuanțe de roz îmbibată cu noblețe și frumusețe. Adevărat ca nu este deloc ușor să combini medicina și modellingul, fiind un domeniu destul de complicat iți consumă mai tot timpul. Îmi organizam programul în așa mod încât să nu îmi afecteze studiile, stabileam după posibilități proiectele după ore sau în weekend, recunosc că au fost proiecte la care nu am putut participa din motivul studiilor, însă nu-mi pare rău, medicina întotdeauna este pe primul plan.

 

Despre Ea: Care este cea mai mare provocare pentru un fotomodel în ziua de astăzi?

Mihaela Sandu: Fete frumoase avem multe în Moldova, fapt de care mă bucur, însă asta nu înseamnă că toate sunt modele. Este o întreagă muncă să fii model, mai ales unul bun. Pentru mine acest lucru înseamnă să ai o educație corespunzătoare în primul rând, pentru că socializezi cu multe persoane. Să știi să defilezi cu demnitate orice ținută. Să pozezi și să scoți în evidență produsul care ți se cere și totodată să ieși și tu frumos. Să reușești să-ți potrivești cu gust look-ul, inclusiv make-up-ul, pentru mai multe ocazii, dar și să poți vorbi frumos în mai multe limbi, sunt doar câteva din atuurile importante! Sper că prin puținele exemple se înțelege că să fii în sine un model bun, este o provocare!

 

Despre Ea: Care este secretul unui photo-shooting reușit? Ce să faci ca să ieși cât mai bine într-o poză?

Mihaela Sandu: Sunt mici secrete cum să te comporți în fața camerii și anumite poziții care te avantajează. Acestea se învață în timp eu aș zice și vin cu experiența!

Foto: Iurii Plotean

Despre Ea: Recent ai devenit mămică. Ai continuat să te ocupi de modelling și atunci când erai însărcinată? Dacă da, în ce măsură?

Mihaela Sandu: Da, am devenit mămică, îi mulțumesc lui Doamne Doamne pentru mica mea minune! Am avut proiecte și cât am fost însărcinată, începând cu primele luni când nu se cunoștea, dar și câteva cu burtică care au un farmec aparte pentru mine. Proiecte frumoase făcute în două am avut începând de la Fashion Show București, filmări de beauty, spot publicitar, shooting-uri, dar și am fost model pe scena de la București alături de un maestru în arta hairstyling-ului.

Despre Ea: Este posibil să îmbini armonios o carieră de model cu viața de familie? Tu ce faci pentru a atinge echilibrul?

Mihaela Sandu: Este posibil, depinde de familie. Pe mine și pe soțul meu scena ne-a unit, anume așa am făcut cunoștință și am ajuns să întemeiem o familie. Echilibrul vine din interior, când ești fericit și iubit lucrurile se aranjează de la sine!

Foto: Ciuca Valentin

Despre Ea: Ce planuri de viitor ai?

Mihaela Sandu: Acum planurile mele se rezumă mai mult la familie și la cariera de medic. Cu toate acestea nu renunț la activitatea mea de model, un proiect mai mare urmează să fie primăvara.

 

Despre Ea: Dacă tot oferi interviu site-ului Despre Ea, ce calități crezi că trebuie să dețină Ea, femeia perfectă?

Mihaela Sandu: Nu trebuie să căutăm perfecțiunea! Femeia de la sine este deosebită, mai ales când este fericită și emană acea lumină interioară! Eu aș îndemna dragele noastre femei să nu uite să fie frumoase mereu, nu pentru cineva, ci pentru ele. Atunci, și ceilalți o să le privească diferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *