VOX cu vedete: Ce calități ar avea, din punctul tău de vedere, femeia perfectă?

Perfecțiunea nu există, dar cu toții tindem spre ea. Am întrebat reprezentanții sexului puternic ce calități ar avea, din punctul lor de vedere, femeia perfectă. Ne-au dat răspunsuri care mai de care mai originale. Fetelor, haideți să tragem un ochi peste răspunsuri, poate-poate aflăm cum să ne apropiem de ideal.

 

Mihai Gandraman, solist al trupei Brio Sonores

Eu cred că femeia e întruchipată de la Dumnezeu cu cele mai bune calități posibile ale perfecțiunii, și a creat-o perfectă.

Și nu pot pune la îndoială acest lucru, nu pot să cred ca Dumnezeu poate crea ceva imperfect, mai ales că e creată după chipul și asemănarea Sa. E cu totul altă problemă dacă noi bărbații, nu vedem femeia perfectă!

În mare parte e și vina bărbaților că am ascuns în femeie acele calități ale perfecțiunii, precum ar fi:

sinceritatea, feminitatea, fidelitatea, senzualitatea, devotamentul, onestitatea, sa fie umoristică, loială, care să emane încrederea în sine, responsabilă, optimistă, chiar și aspectul fizic, gustul bun de viață, să se sacrifice familiei, și cel mai important este de a fi MAMĂ.

 

 

Viorel Grecu, interpret, participant la Vocea României

1- inteligentă 2- frumoasă sufletește 3- feminină 4- sensibilă 5- vulpiță 😊 6- gospodină 7- familiară

 

 

 

 

 

 

 

Andrei Popa, solist al trupei Illuminati

Întrebarea sună un pic sexist. Caut mai mult oameni decât femei perfecte. Totuși, o femeie perfectă este o persoană care face compromisurile să pară dulci.

 

Mircea Bravo, comedian

Pfoai. Încă nu am ceva clar în cap. Încă descopăr și eu.

 

 

 

 

 

Cătălin Itu, prezentator Antena 1 Transilvania

O femeie perfectă este credincioasă, fidelă, sinceră. Toate se întrepătrund… dacă e credincioasă înseamnă că e fidelă. Deci, e și sinceră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Dascăl, prezentatorul emisiunii „Deșteptarea” la Jurnal TV

  1. Gata să îți zâmbească oricând, chiar și atunci, când nici nu presupui cât de mult o doare.
  2. Disponibilă să împartă cu tine și frigul halucinogen și căldură sufocantă, și reușitele, dar cel mai important – problemele.
  3. Partenerul de încredere în lupta cu viciile : tu – nu consumi alcool, ea tot nu o face, DE dragul tău, tu -nu mai fumezi , ea – nu mai fumează, sau măcar de față cu tine :-); tu – te apuci de sport, ea – face fitness, chiar dacă știu că nu are nevoie, că arată perfect.

Și astea sunt doar 3 din șiragul de un milion pe care le întrunește în firavul său organism, dar infinitul său spirit – soția mea Larisa

 

 

 

Valentin Bărbulescu, blogger www.ValentinBarbulescu.com, Seduction Coach & Trainer

Din punctul meu de vedere femeia perfectă nu există, însă momente perfecte alături de o femeie pot exista frecvent. Înfățișarea plăcută, zâmbetul, capacitatea de a asculta, exprimarea emoțiilor într-o manieră elegantă și sinceră, sunt câteva dintre elementele pe care o femeie le poate folosi pentru a crea momente perfecte alături de un bărbat.

 

 

 

 

 

Anonim: Femeia mulțumită de sine, femeia capabilă, femeia care te pune în valoare, femeia independentă, femeia dezlănțuită.

One thought on “VOX cu vedete: Ce calități ar avea, din punctul tău de vedere, femeia perfectă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *