10 idei pentru o vară de neuitat

1.Ieși cât mai des din casă

Plimbă-ți animăluțul de companie, întâlnește-te cu prietenii tăi, ieși să bei o cafea dimineața sau citește o carte în parc. Părăsește orașul pentru un picnic și plimbă-te desculță pe iarbă sau pe nisip, dacă ai posibilitatea. Soarele și aerul proaspăt te vor umple de energie. Nu uita să te echipezi cu o șapcă și o cremă de protecție solară.

 

 

 2. Creează-ți un jurnal

Creează-ți un blog sau notează într-un carnet cele mai interesante momente trăite zi de zi. Folosește-ți contul de Instagram, astfel încât fiecare amintire să nu fie trecută cu vederea. Fotografiază fiecare detaliu care îți aduce zâmbetul pe buze.

 

3. Fă mai mult sport

Vara ai mai mult timp liber în program, așa că înscrie-te în sfârșit la antrenamentele pe care le tot amânai. Nu dai greș dacă alegi să mergi la dansuri, care te ajută să te menții în formă și să îți creezi o stare continuă de bine.

 

4. Învață ceva nou

Poți învăța să gătești mâncarea ta preferată și să îi uimești pe cei dragi cu rețetele tale sau poți studia o limbă străină. Astfel, vei fi pregătită pentru vacanța ta de peste hotare și vei reuși să îți faci o duzină de prieteni noi. Dacă nu ai permis de conducere, acum este momentul să mergi la școala auto.

 

5. Consumă mai multe fructe și legume

Vara este perioada care umple rafturile aprozarelor de vitamine. Bucură-te de aroma caiselor, piersicelor, roșiilor proaspete. Consumul de fructe și legume te ajută să arăți și să te simți minunat.

 

6. Îndeplinește-ți dorințele

Creează o listă de dorințe pentru vara aceasta și fă pași siguri spre îndeplinirea lor. Amintește-ți dacă ai vreun vis nerealizat de mult timp, precum un zbor cu parapanta sau o excursie într-un loc inedit, și încearcă să îl transformi în realitate. Nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat!

 

7. Călătorește!

Fie că mergi într-un orășel învecinat sau pleci spre un continent diferit, deschide ochii larg pentru a vedea frumusețea lumii și pentru a descoperi tainele acesteia. Poți chiar să repeți traseul parcurs de eroii cărții tale preferate!

 

8. Citește cărți de calitate, privește filme de calitate

Lărgește-ți orizontul de cunoștințe în timpul tău liber. Poți afla multe lucruri interesante din cărți și filme, care îți vor oferi un mare avantaj atunci când cunoști persoane noi. Poți chiar să îți notezi citatele preferate, pentru a nu le uita.

 

9. Întâlnește răsăritul

Fie că ești în oraș sau în afara acestuia, această priveliște îți va rămâne pentru mult timp în suflet. Mai ales dacă o vei savura alături de o persoană specială.

 

 

 

 

10. Savurează fiecare clipă!

Bucură-te de fiece adiere de vânt, de fiece rază de soarecare îți mângâie pielea. Mulțumește-le persoanelor din jurul tău care își sunt aproape și renunță la supărările din trecut. Nu lăsa nicio emoție negativă să îți strice această vară perfectă. Aceste luni nu se vor mai repeta niciodată, așa că este în puterile tale să le faci cu adevărat speciale. Zâmbește!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *